Peníscola treballa ja en l'ampliació de l'enllumenat nadalenc per a consolidar-lo com a atractiu turístic d'hivern

El consistori sumarà nova decoració lumínica a la il·luminació de Ferrero Rocher perquè faça brillar més espais de la ciutat emmurallada en el pròxim Nadal

General 26 de febrero de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-02-25 at 07.50.51

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola està avançant en la tramitació necessària per a ampliar la il·luminació nadalenca que Ferrero Rocher va instal·lar l'any passat en la localitat, després de guanyar el concurs anual de la coneguda marca de bombons.

Així, les àrees de Contractació, Secretaria, Intervenció i Serveis es coordinen per a gestionar-ho i que el Nadal 2022 ja compte amb nous espais il·luminats. La voluntat del consistori és sumar nova decoració lumínica a la il·luminació de Ferrero Rocher perquè faça brillar més espais de la ciutat emmurallada en el pròxim Nadal.

"Pretenem ampliar els espais il·luminats amb els llums de l'estètica de Ferrero per a atraure així cada any nous visitants que descobriran i voran brillar nous racons del nostre poble per Nadal" ha explicat Ramon Simó, regidor de Festes i responsable de la il·luminació nadalenca.

Per part seua, l'àrea de Turisme, està treballant ja en el disseny del mercat nadalenc que se situa en la plaça de Santa Maria, epicentre del nou enllumenat en el nucli antic, "estem treballant en un mercat que dure més dies i se sume a l'atractiu dels llums de Nadal" ha explicat Raquel París, regidora de Turisme, qui ha valorat "la importància de consolidar l'enllumenat com a atractiu turístic de Peníscola a l'hivern".

La regidora ha fet referència a la gran campanya de comunicació de la qual es va beneficiar la destinació el passat Nadal, gràcies al concurs de Ferrero Rocher, "que hem de continuar aprofitant, reforçant la nostra aposta i posant-la en valor, destinant nous recursos que ens permeten tornar a captar l'atenció de visitants i turistes per a la temporada d'hivern dels anys pròxims".

Te puede interesar
Lo más visto