La festa, el color i la diversió prenen Orpesa amb el Carnestoltes més esperat

El municipi ha celebrat este dissabte la tradicional desfilada pels principals carrers, seguit del concurs i un tardeo a la Plaça Major

Cultura 27 de febrero de 2022 Redacció Redacció
Carnaval 2022 (1)

Els carrers d'Orpesa s'han impregnat aquest dissabte de color, música i originalitat amb motiu de la celebració del Carnestoltes. Una de les cites més divertides del calendari que ha aterrat en el municipi amb més força que mai, després que l'any passat se suspenguera a causa de les restriccions sanitàries.

D'aquesta manera, els orpesins i orpesines s'han reunit en la plaça Major per a recórrer les principals vies del centre amb les seues treballades vestimentes que, sens dubte, han sigut d'allò més variades. Una desfilada que ha estat animat pel ritme del grup Batukem i en el qual han participat tant els xiquets i xiquetes com els adults, al costat de les associacions locals.

I de tornada a la cèntrica plaça, les disfresses més creatives han sigut premiats amb diferents regals les diferents modalitats: grupal, parella, individual i infantil. Un concurs que, com cada any, ha comptat amb la col·laboració de l'Associació de Colles d’Orpesa, a qui Casañ “ha volgut agrair la seua implicació en cada festa que celebrem”.

La nit va continuar amb una sessió de tardeo a càrrec de Dj Roxanne & Ché DJ i JFran DJ en la plaça Major i el fermall d'or a aquest dia de festa i color el va posar la discomòbil Macro The End, en el recinte multiusos, on els més festers van poder allargar unes hores més aquesta celebració tan esperada.

La festa dels més xicotets

Cal recordar que els més xicotets van prendre els carrers del municipi costaner ahir al matí. Els alumnes i alumnes dels col·legis Degà Martí i La Mediterrània van participar en la tradicional desfilada pels carrers d'Orpesa, omplint cada racó d'il·lusió i felicitat. A la vesprada, l'activitat es va traslladar al recinte multiusos amb el pop i la rumba de Trebedé i les sessions dels discjòqueis locals Abel Espina, Covaci i Alebc. “Unes actuacions amb un gran acolliment per part dels assistents”, tal com ha assenyalat Casañ.

Te puede interesar
Lo más visto