Onda porta l'esport de moda als Estats Units i organitza un campionat de taula elèctrica

Aquest dissabte i a l'abril els ondenses podran practicar de manera gratuïta i al juny se celebrarà el campionat a la ciutat

Cultura 01 de marzo de 2022 Redacció Redacció
Onewheel-XR-Europe-moneyshot
Font: https://fatdaddy.es/

 Aquest cap de setmana els joves d'Onda tindran l'oportunitat de gaudir de l'esport de moda als Estats Units, la taula elèctrica o OneWheel. Es tracta d'un monopatín elèctric tot terreny amb una única roda ampla en el centre de la taula que causa furor per tot el món.

En vista al creixent interés per aquest nou esport, des de l'àrea de Joventut s'ha organitzat una classe pràctica, totalment gratuïta, que tindrà lloc aquest dissabte 5 de març en la plaça del Raval, en horari d'11 a 14 hores i de 16 a 19 hores. A més, el 30 d'abril es realitzarà una altra sessió pràctica i el 18 i 19 de juny se celebrarà el primer campionat de taula elèctrica a la ciutat.

El regidor de Joventut, Innovació, Biblioteques i Recursos Humans, Vicent Bou, ha presentat aquest matí la iniciativa al costat d'un dels responsables de l'empresa organitzadora Enjoy the Ride, Raul Norambuena, i ha destacat que “des del govern municipal treballem per portar als joves les millors opcions d'oci i les noves tendències en esport i jocs”.

Els assistents a l'esdeveniment també podran participar en sortejos i guanyar premis. Per a més informació els interessats poden escriure a [email protected]

Torneig Fortnite

D'altra banda, el mateix dissabte els gamers també tenen una cita en el local d'associacions on se celebrarà, d'11 a 14 hores i de 16 a 20 hores, un torneig del popular vídeojoc Fortnite, el qual ja ha cobert les 64 inscripcions disponibles. Els guanyadors s'emportaran una medalla personalitzada i material gaming.

També cal recordar que durant tots els divendres el Casal Jove obri les seues portes perquè els usuaris puguen reunir-se, llegir o jugar a vídeojuegos o jocs de taula.

Te puede interesar
Lo más visto