Los Chikos del Maíz, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, entre d’altres, són els següents confirmats per als Concerts del Pinar

El Diluvi, Annacrusa, Wobats Revenge i Rua també s’uneixen al cartell de la segona edició del festival

06 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Cartel A3 EDITADO_00001

Los Chikos del Maíz, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, El Diluvi, Annacrusa, Wombats Revenge i Rua conformen la segona entrega de confirmats per a la propera edició dels Concerts del Pinar. Aquestes noves confirmacions acompanyaran a Reincidentes, The Tyets, Belako i Def con Dos. A més a més, a falta de més artistes per confirmar, el preu dels abonaments també puja a 45 euros.

La segona edició dels Concerts del Pinar tindrà lloc del 21 al 24 de juliol. Els artistes ja confirmats dibuixen un cartell que combina estils com el rock, el punk rock, rap, trap i pop. Una de les prioritats del festival que tindrà lloc al Grau de Castelló és l’aposta per la cultura pròpia i de proximitat. Aquest compromís ja es pot començar a assaborir en alguns dels artistes presents: Annacrusa, The Tyets, Rua, El Diluvi i Wombats Revenge.

La regidora de Cultura a la ciutat, Verònica Ruiz, ha celebrat que "la configuració del cartell de la segona edició dels Concerts del Pinar ja va prenent forma i força amb propostes molt versàtils i amb grups consolidats i emergents que tenim ganes d'escoltar a Castelló". Ruiz també ha volgut animar a la ciutadania a que adquirisquen entrades "perquè ens esperen quatre dies de música en directe, a l'aire lliure i per gaudir d'un estiu cultural en la nostra ciutat".

Lo más visto