Peníscola commemora el Dia Internacional de la Dona amb una desena d'activitats

El dia 8 de març, la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha programat diverses activitats durant els primers dies del mes

General 05 de marzo de 2022 Redacció Redacció
IMG-20200309-WA0013

Aquesta mateixa setmana ja pot visitar-se en l'IES Alfred Ayza, l'exposició fotogràfica de la Fundació Isonomia "Elles tenen la fórmula", per commemorar l'Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics, que ret homenatge a algunes de les dones que han realitzat importants aportacions a la química. La mateixa exposició es traslladarà posteriorment i dins d'aquest mateix mes, al CEIP Jaime Sanz.

També orientat als estudiants, concretament als alumnes de quart curs de primària, es durà a terme el dia 7 de març el taller "Sense etiquetes" de la fundació Isonomia, per a la construcció d'un futur professional sense els estereotips de gènere, amb l'objectiu de promoure la no discriminació i la reflexió per a aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

Entre els dies 7 i 11 de març, en horari de matí, es durà a terme un taller d'alfabetització digital per a dones.

El dia 8 de març el Centre de la Dona Rural de Sant Mateu oferirà un taller de reflexió sobre sexualitat, salut i sexualització del cos de la dona. A més, el mateix dia 8 de març, l'àrea de Serveis Socials farà públics els premis del Concurs de Fotografia Dones, la temàtica del qual enguany ha sigut dones i medi ambient.

El dia 9 s'ha programat, també per als escolars, obres de teatre per a alumnes de segon i quart de l'ESO, concretament les obres 'Per què a mi?' i 'Com quedem?'

El dia 10, finalitza la programació una xarrada de planificació familiar, a partir de les 10h, en l'Edifici Sociocultural.

Te puede interesar
Lo más visto