Onda obri la inscripció de laEscoleta de Pasqua 2022 per a promoure la conciliació familiar i laboral

Els dies 8 i 9 de març les famílies podran realitzar la pre- inscripció en línia

Educació 07 de marzo de 2022 Redacció Redacció
IMG_0615

L'Ajuntament d'Onda obri el període d'inscripció per a la Escoleta de Pasqua amb l'objectiu  de facilitar la conciliació familiar i laboral entre les famílies ondenses. D'aquesta manera, enguany la iniciativa es durà a terme en el CEIP Miralcamp els dies 19, 20, 21 i 22 d'abril en horari de 9.00 a 13.00h amb servei d'acolliment matinal de 7.30 a 9.00h i vespertina de 13.00 a 14.30h. 

Així, els dies 8 i 9 de març els pares i mares podran realitzar les preinscripcions en línia en el formulari habilitat en l'àrea d'Educació de la web municipal www.onda.es. Més tard, a partir de l'11 de març, es publicarà la llista d'admesos en la web i els dies 16, 17 i 18 de març s'habilitarà la matrícula de manera telemàtica i presencial en el SAT de l'Ajuntament.
 
La regidor d'Educació,  Estela Badenes, ha presentat aquesta nova iniciativa i ha destacat que “la Escoleta té una doble vessant: educativa i conciliadora. És necessari apostar per mesures que afavorisquen la conciliació laboral i familiar i com a administració hem de continuar millorant aquest tipus de projectes lúdic-educatius, on els nostres fills compartisquen activitats adaptades a les vacances escolars, on no aprenguen per a gaudir, sinó que gaudisquen aprenent. El desenvolupament de la personalitat, la seua formació, però també el gaudi de l'oci i temps lliure, dels xiquets i xiquetes que participen, ha de ser l'objectiu d'aquesta mena de projectes que com a Ajuntament s'ha de mantindre, millorant i perfeccionant.” 

Les famílies interessades tenen a la seua disposició un el punt d'informació a la Casa de la Cultura, habilitat el dimecres 16 de març en horari de 11.00h. a 14.00h i de 18.00h a 20.00h. A més, es realitzarà una reunió informativa amb les famílies el dilluns 4 d'abril a les 19.30h a la Sala La Cassola de la Casa de la Cultura.

Tarifes i bonificacions

L'Ajuntament subvenciona la Escoleta de Pasqua a totes les famílies ondenses i manté les tarifes i bonificacions respecte a   l'anterior  edició. El preu general per a un fill únic serà de 3,60 euros/dia, si és el segon germà, serà de 2,88 euros/dia i si són família nombrosa, monoparental, d'acolliment o educadora serà 2,70 euros/dia. La tarifa general dels quatre dies ascendeix a 14,40 euros en total

Te puede interesar
Lo más visto