El SanSan Festival manté el preu especial inicial per a empadronats a Benicàssim fins el pròxim dia 31

El SanSan Festival, que se celebrarà del 14 al 16 d'abril, alçarà el teló de la temporada de festivals en el municipi Benicàssim

07 de marzo de 2022 Redacció Redacció
SanSan Festival 2021

Benicàssim es troba immers en els preparatius per a l'inici de la temporada turística que arrancarà per Setmana Santa. “Des de l'Ajuntament, portem setmanes treballant per a tindre tot disposat perquè tenim grans expectatives per a l'inici de la campanya turística que prompte donarà principi amb la Setmana Santa”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués

Dins de l'àmplia oferta que ofereix el municipi per a aquests dies, ocupen un lloc rellevant els festivals de música que arrancaran la temporada 2022 en el municipi amb el SanSan Festival que se celebrarà del 14 al 16 d'abril.

“Si bé l'any passat el SanSan Festival va ser l'encarregat de tancar la temporada d'esdeveniments musicals a l'octubre, el pròxim mes d'abril aquest festival serà l'encarregat d'inaugurar-la”, ha afegit Marqués.

Aquesta edició comptarà amb artistes tant internacionals com Crystal Fighters i Steve Aoki, com a artistes nacionals com Dani Martín i Rozalén, entre molts altres que passaran pel recinte de Benicàssim, per a gaudir durant tres dies de l'experiència de la música en directe.

Els empadronats en el municipi que encara no hagen adquirit el seu abonament tenen l'oportunitat durant tot aquest mes de març per a obtindre el seu abonament per als tres dies de festival al preu especial inicial de 40 euros (més despeses), és a dir, amb un 30% de descompte que l'abonament general. Com informen des de l'organització, el preu actual canviarà el pròxim 1 d'abril i ascendirà a 60 euros (més despeses). Els abonaments es poden adquirir a través de la web del festival https://sansanfestival.com/entradas/.

Els abonaments per a empadronats a Benicàssim són nominals pel que no són transferibles i a l'hora de canviar l'entrada per la polsera per a accedir al recinte caldrà acreditar la residència en el municipi amb el DNI o certificat d'empadronament.

Lo más visto