L'Ajuntament de Sant Jordi invertirà 750.000€ per a la neteja i manteniment de la Urbanització Panoràmica

Iván Sánchez Cifre: “Volem garantir el bon estat del principal pol d'atracció turística del nostre municipi”

General 07 de marzo de 2022 Redacció Redacció
6813a854-b567-4250-b224-9d471a372ff8

L'Ajuntament de Sant Jordi ha aprovat la licitació per 750.000 euros la neteja viària i el manteniment de jardineria de la Urbanització Panoràmica. D'aquesta manera pretén contractar a llarg termini, durant cinc anys, el millor servei per a aquesta zona en expansió del municipi, encara que es contractarà inicialment per un any i 150.000 euros, fins a un màxim de cinc anys amb les pròrrogues.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha assenyalat que “volem garantir el bon estat de les instal·lacions de la Urbanització Panoràmica, que és el principal pol d'atracció turística del nostre municipi i un motor fonamental per a consolidar la població en el nostre municipi”.

D'aquesta manera, el Ple de Sant Jordi ha aprovat aquesta setmana l'expedient de contractació, mitjançant procediment obert, subjecte a regulació harmonitzada, per a “Serveis de neteja viària i de manteniment i conservació de jardineria a la Urbanització Panoràmica de Sant Jordi”, convocant la seua licitació. Aquest servei té un valor màxim estimat de 750.000 euros, corresponent a cinc anualitats com a màxim per 150.000 euros cadascuna.

Cal recordar que l'Ajuntament de Sant Jordi centrarà una de les seues principals inversions de 2022 a millorar la carretera que uneix el centre urbà amb Panoràmica, amb un cost estimat de mig milió d'euros, encara que no es podrà executar completament en aquest exercici.

L'aposta pel turisme com a motor de futur per part de l'Ajuntament de Sant Jordi aquesta tal, que en aquest últim Ple ha rebutjat per unanimitat la implantació de la taxa turística tant en el propi municipi com en el conjunt de la Comunitat Valenciana. L'equip de Govern liderat per Iván Sánchez Cifre va impulsar una moció en aquest sentit, que ha sigut recolzada per tots els grups polítics del Consistori en el ple celebrat el 4 de març.

Iván Sánchez Cifre, argumentava que “la taxa turística impulsada pels partits que governen la Generalitat es planteja en un dels pitjors escenaris per a la indústria, la qual cosa perjudica el sector i llastra el futur econòmic del poble. Les restriccions internacionals, la caiguda de reserves davant l'avanç de la pandèmia i el retard en la comercialització dels viatges del Imserso han deixat sota mínimes les perspectives de la temporada baixa, i molta incertesa de cara a la primera meitat de 2022”.

Te puede interesar
Lo más visto