Falomir valora la manifestació del 8M com la constatació que en matèria d'igualtat "no farem ni un pas enrere"

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló defensa que el feminisme continuarà sent "essencial" en l'agenda política del Partit Socialista

Política 09 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
2022-09-03 8M 2

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha valorat la manifestació del 8M celebrada en Castelló (Dia Internacional de la Dona) com la constatació que en matèria d'igualtat "els i les socialistes no farem ni un pas enrere". A este respecte, Falomir ha defensat que el feminisme "continuarà sent essencial en l'agenda política del Partit Socialista" i que "continuarem lluitant perquè el feminisme també siga un valor fonamental en la consciència de tota la societat".

El màxim dirigent dels i les socialistes a la província de Castelló ha destacat que el feminisme "ha millorat la història de la humanitat, la de les dones, la de totes les persones i de l'espai comú que habitem" però ha alertat que, no obstant els avanços, "són molts els riscos a què ens enfrontem". "Davant la crispació, l'insuportable soroll, el negacionisme i la violència, hem de continuar sent combatius i combatives amb més feminisme, amb la conquista de més drets i vetlar Perquè hi haja una igualtat real i efectiva", ha assenyalat el secretari general provincial.

Falomir ha aprofitat per a destacar el fet que la Comunitat Valenciana, i gràcies al govern del Botànic de Ximo Puig, haja sigut la primera autonomia a obrir el procés per abolir la prostitució en Espanya. "A través de la Conselleria de Justícia que dirigeix la consellera Gabriela Bravo s'ha iniciat el camí per acabar amb la major expressió de vulneració dels drets humans de les dones i les xiquetes en el món víctimes de la prostitució. I ho ha fet amb reconeixent a les dones que són prostituïdes com a víctimes del terrorisme masclista, i prohibint als locals amb llicència de bar que funcionen com a prostíbuls".

"Este és el camí, el camí cap a la igualtat, la defensa i protecció de les dones i, sens dubte, el camí cap a una democràcia plena. Les dones són la meitat de la població i han d'estar representades en la mateixa mesura. Per això, seguirem fent camí, visibilitzant els casos de violència i discriminació contra la dona, posant en marxa les mesures que facen falta per a articular una eixida a totes les víctimes i garantir la igualtat d'oportunitats", ha conclòs Falomir.

Te puede interesar
Lo más visto