Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'Ajuntament de Peníscola finalitza l'obra de reparació de Les Fontetes

L'Ajuntament de Peníscola, després d'adjudicar a la fi del passat any l'obra de reparació de Les Fontetes, ha confirmat la seua finalització.

General 11 de marzo de 2022 Redacció Redacció
IMG_20220308_131636

"L'obra està pràcticament acabada" ha confirmat l'edil de l'àrea d'Urbanisme, Jorge Rovira, durant la visita a aquest concorregut espai, "simplement queden per a estos pròxims dies a penes unes rematades i la neteja en profunditat de tota la zona" ha ampliat.

Aquest espai que comptava amb un entarimat de fusta que es trobava molt deteriorat, "malgrat ser fustes tractades, la proximitat amb la mar provocava que es desbarataren amb molta rapidesa" per això s'ha substituït el citat entarimat per un paviment de material inert, més resistent i en harmonia amb l'entorn del patrimoni històric artístic, empedrat.

Així doncs, aquesta zona compta ara ja amb un nou paviment "petri en tons grisos, incrustacions blanques i tocs de beix" ha ampliat.

El projecte es va redactar la tardor passada, es va aprovar una modificació de crèdit per a habilitar finançament amb romanents i s'ha adjudicat per 44.510€ més IVA a Construccions Rafael Zarzoso S.L.

Aquest espai es va recuperar per a la localitat en 2011, després de la seua desaparició, conseqüència de la construcció de la bassa portuària. En aquest any es du a terme la seua restauració i reparació, intervenint en la substitució del paviment de fusta "la finalització de la qual depén ara ja de tot just els últims retocs, perquè quede rematat en els pròxims dies" ha traslladat Rovira a l'alcalde, Andrés Martínez, que s'ha traslladat a la zona per a comprovar l'estat dels treballs.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter