Falomir anuncia que el PSPV-PSOE provincial presentarà una resolució de suport a les empreses afectades pel conflicte entre Rússia i Ucraïna

La proposta, que es durà al plenari de la CEP del pròxim dilluns, demana a la Unió Europea la "màxima implicació" per tal d'alleugerir l'impacte que està tenint la guerra al sector ceràmic, entre d'altres

Economía 11 de marzo de 2022 Redacció Redacció
foto

El secretari general del PSPV-PSOE de la província de Castelló i alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha anunciat que la Comissió Executiva Provincial (CEP) durà al pròxim plenari que tindrà lloc el dilluns una resolució de suport a les empreses afectades per la invasió de Rússia a Ucraïna. La resolució demana a la Unió Europea la "màxima implicació" perquè s'activen les accions necessàries per a alleujar l'impacte que està tenint la guerra en el sector ceràmic, entre altres.

Falomir ha apuntat que des del partit socialista de la província de Castelló “anem a defensar els interessos de la nostra província, per això, anem a demanar a totes les instàncies totes les ajudes necessàries per a la nostra indústria”. Per això, s'activarà un calendari de reunions amb els sectors afectats per tal de conéixer la situació de primera mà i treballar de manera conjunta per buscar solucions.

Cal assenyalar que l'agressió de Rússia a Ucraïna està provocant un impacte en els costos energètics i el gas, la qual cosa està tenint conseqüències en els costos de producció de sectors tan importants per a la província de Castelló com és el sector ceràmic. També s'estan veent afectats altres sectors com el ramader, l’agricultura, la pesca i el sector energètic, entre altres.

És per això que, des de la CEP, i a través d'esta resolució, es demana a les administracions competents l'activació de mesures, ferramentes i les accions directes necessàries per ajudar a les indústries afectades a reduir el cost de les matèries primes energètiques.

A més a més, la resolució posa en valor el treball que s'està fent dins de la gestió del pla d'ajudes activat a nivell europeu en el qual el govern d'Espanya està plantejant mesures urgents davant aquesta situació.

Te puede interesar
Lo más visto