Les festes de la Magdalena protagonitzen el cupó de l'ONCE del 22 de març

L'alcaldessa agraeix l'elecció de la gaiata per a representar i donar a conéixer a les festes fundacionals de Castelló

General 09 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
09-03-22 Marco y Braina junto a las reinas asisten a la presentación del Cupón especial de ONCE para Magdalena_4

El Palau de la Festa ha acollit aquest dimecres la presentació del cupó de l'ONCE per al sorteig del pròxim dimarts dia 22 de març que està dedicat a les festes de la Magdalena i que es distribuirà amb la imatge de la gaiata. L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha participat en la presentació del cupó al director de l'ONCE a Castelló, Jesús Moril; i les reines de les festes Carmen Molina i Gal·la Calvo. A l'acte han assistit també el regidor de Festes, Omar Braina, així com representants de la Federació de Collas, de la Gestora de Gaiatas, d'Organitzacions del Tercer Sector, d'associacions de persones amb discapacitat, veïnals, de clubs esportius i responsables del Grup Social ONCE.

Marco ha destacat la satisfacció perquè la imatge de la gaiata siga protagonista del cupó, del qual està previst distribuir cinc milions i mig. “Una vegada més, agraïm la implicació de l'ONCE per ajudar a promocionar el nostre patrimoni, la nostra cultura i les nostres tradicions, en aquest cas, amb un símbol de les nostres festes fundacionals com és la Gaiata”, ha manifestat l'alcaldessa que, a més, ha recalcat que aquest reconeixement “arriba en un moment especial, ja que són les primeres festes després de la pandèmia”.

Durant l'acte, Moril ha fet lliurament d'un text en braille sobre les festes a les reines de les festes i representants d'entitats festeres.

Les festes de la Magdalena arrancaran el pròxim 19 de març i es desenvoluparan fins al diumenge 27.

Cal recordar que Castelló ja ha sigut imatge del cupó en altres ocasions. Entre elles, l'emés per al sorteig del 4 de març de 2020 i que va commemorar la distinció obtinguda per la capital de la Plana al novembre de 2019 com segon premi de Ciutat Accessible Europea 2020. Ara, el cupó dedicat a la gaiata i a les festes de la Magdalena serà el del sorteig del dia 22 de març i es difondran uns cinc milions i mig.

Des de l'ONCE han explicat que, els cupons es comercialitzen pels 19.000 venedors i venedores de l'organització. A més, es poden adquirir des de www.juegosonce.es, i en establiments col·laboradors autoritzats.

Te puede interesar
Lo más visto