L'aeroport de Castelló connectarà amb Brussel·les a partir del 27 de març amb una nova ruta operada per Ryanair

La connexió amb Brussel·les-Charleroi, els bitllets de la qual han eixit hui a la venda, operarà amb dos vols setmanals, en dijous i diumenge

General 11 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Aeropuerto-de-Castellón-051120

L'aeroport de Castelló connectarà amb Brussel·les a partir del pròxim 27 de març amb una nova ruta operada per Ryanair, que disposarà de dues freqüències setmanals, en dijous i diumenge.

L'obertura de la nova connexió amb l'aeroport de Brussel·les-Charleroi l'ha anunciada el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, després de la reunió mantinguda amb la 'country manager' de Ryanair per a Espanya i Portugal, Elena Cabrera, i la directora general de Aerocas, Blanca Marín.

El conseller ha manifestat la seua satisfacció amb la posada en marxa d'aquesta ruta, "que connectarà Castelló amb la capital d'Europa i suposarà una via directa d'entrada a la província per a turistes procedents de Bèlgica".

Arcadi España ha manifestat que la consecució de la connexió amb Brussel·les "és fruit de l'intens treball que realitzem des de l'aeroport de Castelló a fi de rellançar el trànsit comercial i recuperar la senda de creixement prèvia la pandèmia".

Per part seua, la 'country manager' de Ryanair per a Espanya i Portugal, Elena Cabrera, ha declarat: "La connexió amb Brussel·les millorarà la connectivitat internacional de Castelló com a destinació turística, però també tindrà efectes positius en l'economia local, perquè l'obertura de noves rutes suposa una oportunitat per a aprofitar l'estímul de trànsit i noves ocupacions".

Te puede interesar
Lo más visto