Onda posa en marxa un servei d'autobús gratuït per a les Festes de la Magdalena

Bou: “Volem que els veïns gaudisquen de les festes evitant qualsevol risc en la carretera”

General 14 de marzo de 2022 Redacció Redacció
Onda pone en marcha un servicio de autobús gratuito para las Fiestas de la Magdalena

L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa un servei d'autobús gratuït amb el qual els ondenses es podran desplaçar fins a les festes de la Magdalena de manera segura, evitant l'ús del cotxe. La regidoria de Joventut ha donat a conéixer el cartell d'enguany que presenta novetats en els horaris, que han sigut adaptats tenint en compte els interessos dels joves del municipi.

El tinent d'alcalde de l'Àrea de Recursos Humans, Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, ha destacat que “volem que els ondenses puguen gaudir de les festes majors de Castelló evitant qualsevol risc en la carretera”.

A més, amb l'objectiu de reduir les llargues cues que solien produir-se en la recollida de tiquets, l'Ajuntament ha habilitat un sistema de cita prèvia en la web municipal www.onda.es, mitjançant el qual els ondenses poden sol·licitar un torn. El Casal Jove d'Onda obrirà les seues portes el dimarts 15 i dijous 17 de març a la vesprada per a poder fer el repartiment de tiquets entre la gent que haja sol·licitat cita prèvia.

Per a poder recollir els tiquets, cada veí podrà presentar un màxim de dos Documents Nacionals d'Identitat i rebrà un màxim de 2 tiquets per DNI.

“Aquest servei s'uneix a les accions que hem posat en marxa des de l'Ajuntament en la nostra aposta pels joves, com el servei d'autobús gratuït fins a la Universitat Jaume I de Castelló”, ha afegit Bou.

Horaris Anada i Volta a Renfe Castelló

Les eixides per a poder desplaçar-se fins a les festes de la Magdalena es realitzaran des de la parada d'autobús de l'avinguda Montendre d'Onda i arribaran a l'estació de Renfe de Castelló. Tots dos dissabtes, 19 i 26 de març eixiran a les 19.00, 21.00 i 23.00 hores; i tornaran a les 00.00, 02.00, 04.00 i 06 hores del diumenge.

Te puede interesar
Lo más visto