Castelló repartirà 55.000 ‘llibrets’ i cintes de la Magdalena en huit ubicacions de la ciutat

El programa es presenta demà i el repartiment es farà el dimecres, el dijous i el divendres des de les 9.00 fins a les 14.00 hores

General 15 de marzo de 2022 Redacció Redacció
14-03-22 Braina presentación del programa de fiestas

L'Ajuntament de Castelló repartirà el dimecres, el dijous i el divendres d'aquesta setmana els llibrets i les cintes de la Magdalena en diversos punts de la ciutat, de manera que es diversifica el repartiment i arriba així a tots els districtes, facilitant d'aquesta manera que la ciutadania puga aconseguir-los en diferents ubicacions. Així, el dimecres 16, el dijous 17 i el divendres 18, des de les 9.00 a les 14.00 hores, es repartiran els 55.000 exemplars de llibrets que s'han editat i les cintes verdes, en les tinències d'alcaldia Centre, Nord, Oest, Sud i Grau (excepte en la tinència d'alcaldia Est), al Palau de la Festa, en la seu del Patronat Municipal d'Esports i en l'Oficina de Turisme situada en la plaça de l'Herba.

“Enguany habilitem huit punts de distribució del programa i de les cintes de les festes de la Magdalena, en les tinències d'alcaldia, al Palau de la Festa, en el Patronat d'Esports i en l'oficina de turisme central, per a facilitar que la ciutadania puga tindre accés a aquests”, ha explicat el regidor de Festes i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina. “Durant tres dies, en horari matinal, els veïns i veïnes de Castelló podran recollir en diverses ubicacions el llibret i la cinta verda de la primera Magdalena des de la pandèmia”, ha destacat Braina.

El llibret de la Magdalena 2022 serà presentat hui a les 12.00 hores en la sala d'actes de l'oficina principal de Cajamar de Castelló, a la porta del Sol, com a entitat patrocinadora d'aquest. A més, la programació completa de les pròximes festes de la Magdalena es podrà consultar a partir del dimecres en la pàgina web de l'Ajuntament, www.castello.es, en l'apartat de festes, coincidint així amb el primer dia de repartiment del format en paper. D'altra banda, el Teatre Principal acollirà demà a partir de les 20.00 hores l'acte de presentació del Llibre de la Festa.

Te puede interesar
Lo más visto