La brigada d'obres i serveis d'Almenara adequa un habitatge de propietat municipal per a poder acollir a famílies ucraïneses refugiades

Ja són 7 les vivendes habitables oferides per particulars en poc més de 24 hores

General 16 de marzo de 2022 Redacció Redacció
VIVENDA EXTERIOR
Exterior d'una de les vivendes

La Brigada Municipal d'Obres i Serveis de l'Ajuntament d'Almenara està adequant i endreçant l'habitatge de propietat municipal situat al carrer Sant Pere de la localitat, que s'ha utilitzat en alguns moments per a usos de reunions festives. L'objectiu és oferir-lo a la Conselleria de Polítiques Inclusives perquè puga acollir a alguna família de refugiats procedent d'Ucraïna dins de la solidaritat que caracteritza al poble d'Almenara, tal com ha explicat l'alcaldessa Estíbaliz Pérez.

Pérez també ha agraït la solidaritat del poble d'Almenara en aquest aspecte, perquè en poc més de 24 hores ja són 7 les vivendes en condicions d'habitabilitat les que s'han posat a la disposició de la Conselleria de Polítiques Inclusives, per tal d'acollir a famílies ucraïneses refugiades en cas de necessitat. Cal recordar que les persones interessades a cedir habitatges, que estiguen en condicions d'habitabilitat, han de passar i inscriure's en el registre obert en els Serveis Socials d'Almenara, on se'ls ajudarà a emplenar tota la documentació i tràmits necessaris per a la corresponent cessió.

D'altra banda, la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Generalitat Valenciana ha remés una carta al consistori en la qual s'informa que els magatzems i punts d'apilament de materials es troben al màxim de la capacitat gràcies a la gran col·laboració del poble valencià, per la qual cosa se sol·licita que de moment se suspenga aquesta recollida fins que sorgisquen altres necessitats o faça de nou falta realitzar enviaments. 

Per aquest motiu, se suspén fins a una altra ordre la recollida de roba, medicaments, productes d'higiene, aliments no peribles i altres materials que s'estava realitzant en el poliesportiu, podent reprendre's en qualsevol moment si sorgira la necessitat. L'alcaldessa d'Almenara, Estíbaliz Pérez, ha volgut «agrair notablement la solidaritat del poble d'Almenara amb el poble ucraïnés en col·laborar amb una gran aportació de materials, roba, aliments i productes diversos per als refugiats i els necessitats».

Te puede interesar
Lo más visto