Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló tanca aquest dimarts el centre de recollida d'ajuda humanitària a Ucraïna

L'Ajuntament avança la clausura després de rebre la petició de no realitzar més apilament de material

General 16 de marzo de 2022 Redacció Redacció
Ayuda Ucrania Ayuto Cs  (3)

L'Ajuntament de Castelló ha tancat aquest dimarts el centre de recollida d'ajuda humanitària per a Ucraïna habilitat en el polifuncional del Grup Sant Agustí i Sant Marcos. El centre es tanca una setmana després de la seua obertura i una vegada rebuda la comunicació per part de la Generalitat que, tal com han indicat les autoritats responsables i les organitzacions que coordinen l'emergència en la zona afectada, amb tot el material donat fins hui ja no és necessari continuar recollint més material.

Cal recordar que l'ajuntament va habilitar el passat 8 de març, en el marc de la coordinació establida per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i la Generalitat, aquest edifici polifuncional com a punt d’entrega de l'ajuda humanitària per a Ucraïna al qual la ciutadania havia d'acudir si volia col·laborar.

La regidora de Cooperació, Mary Carmen Ribera, ha agraït “la col·laboració i la solidaritat de la ciutadania, que s'ha mobilitzat massivament per a traslladar material d'ajuda al poble ucraïnés, així com a les persones voluntàries que han treballat en el centre de recollida des de la seua posada en marxa”. Així mateix, ha realitzat una crida per a no traslladar més material.

Tota l'ajuda recollida en aquest punt serà traslladada al centre logístic provincial per al seu posterior transport als diversos centres logístics pròxims a la zona de conflicte.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter