Els Bombers de la Diputació de Castelló han actuat la matinada del dimarts en un incendi ocorregut en la localitat de Borriana

L'incendi afectava un contenidor, dos vehicles estacionats al carrer, i s'estava propagant per la façana de dos habitatges contigus

Successos 17 de marzo de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
2

Una dotació del parc de Plana Baixa, dels Bombers de la Diputació de Castelló, han actuat la matinada del dimarts després de rebre un avís d'incendi a les 03.30 h. En l'avís s'alertava de l'incendi d'un contenidor i un vehicle, i a l'arribada dels bombers es va comprovar que afectava el contenidor, dos vehicles estacionats al carrer, i s'estava propagant per la façana de dos habitatges contigus. 

Els bombers van confirmar que hi havia una dona a l'interior d'una dels habitatges. La façana de la casa estava totalment afectada, mentre que a l'interior on es trobava la dona s'estava començant a omplir tot de fum. Els efectius de bombers de la Diputació de Castelló van realitzar el ràpid rescat de la dona, que posteriorment va ser atesa pels mitjans sanitaris. 

Els bombers van aconseguir controlar l'incendi, i per a poder finalitzar totalment l'extinció van sol·licitar la presència de la companyia elèctrica per a l'anul·lació del cablejat de la façana, que també s'havia vist incendiat.

Te puede interesar
Lo más visto