Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Castelló repartirà 2.800 bosses compostables per a residus orgànics a gaiates i ens vinculats

Se'n repartiran 120 a cada gaiata i ens vinculats

General 18 de marzo de 2022 Redacció Redacció
18-03-2022 Magdalena Reciclatge

L’Ajuntament de Castelló a través de la Regidoria de Reciclatge, que dirigeix l’edil Ignasi Garcia, i amb l’objectiu de seguir impulsant una Magdalena Sostenible, repartirà 2.800 bosses compostables per a restes orgàniques a gaiates i ens vinculats. Concretament, demà dissabte 19 de març, un equip de monitors ambientals repartiran 120 bosses compostables a cada gaiata i ens vinculats junt amb la formació necessària per utilitzar el contenidor correctament. A més a més, la campanya anirà acompanyada de una guia per saber què va al contenidor marró i què no.

Garcia ha destacat que “aquestes són les primeres festes de la Magdalena amb contenidor marró a Castelló i per això hem vist la necessitat de llançar aquesta iniciativa perquè la ciutadania conega com fer un bon ús i reciclar durant les festes”.

El regidor de Festes, Omar Braina, per part seua, ha destacat "la importància del reciclatge durant les festes de la Magdalena". A més, ha aprofitat per a fer una crida "a la col·laboració de colles, gaiates i ciutadania en general perquè entre totes i tots fem possible una Magdalena més sostenible".

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter