Onda presentarà el seu projecte per impulsar el sector de la logística

L'Ajuntament participarà en la Fira Internacional Logistics Spain de Guadalajara

Economía 29 de marzo de 2022 Redacció Redacció
AMAZON_01
Els treballadors d'Amazon. Onda, la ciutat que aposta per la logística.

Després de l'arribada de la multinacional líder del e-commerce Amazon i la cooperativa de distribució farmacèutica puntera en Espanya COFARES, l'Ajuntament d'Onda continua impulsant i donant a conèixer el seu gran pol logístic baix la marca "Onda Logistic. Mediterranean Business Park".

En el seu ferm compromís per l'atracció d'inversions i la retenció del talent, la ciutat participarà, del 5 al 7 d'abril, en la Feria Internacional Logistics Spain que tindrà lloc en el pavelló multiusos de Guadalajara. 

Es tracta d'un encontre que reunirà a grans empreses, nacionals i internacionals, relacionades amb el sector de la logística i el transport. El Consistori habilitarà un stand expositori per donar a conèixer els avantatges que suposa instalar una empresa en Onda. 

A més, el dimarts 5 d'abril, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, participarà en una taula rodona, que es podrà seguir en streaming, baix el títol de La logística i el transport: una oportunitat per al desenvolupament econòmic territorial en la que s'exposarà el treball que s'ha realitzat desde l'Ajuntament en els últims anys. 

Al respecte, la primera edil, Carmina Ballester, ha assenyalat que "ara més que mai és el moment de trobar noves oportunitats que ajuden a impulsar la nostra economia. Desde el consistori anem a seguir impulsant totes les iniciatives que ajuden a generar llocs de treball". 

Eixos del projecte

Els tres grans eixos del projecte són l'amplitud del terreny industrial que compta amb més de 12 milions de metres quadrats distribuïts en els 15 polígons del terme municipal; els beneficis i avantatges fiscals son descomptes en impostos que van desde el 10 fins el 95 %, així com incentius per a la contractació de persones aturades amb fins 4 000 € d'ajudes per a les empreses; i un complet servei municipal que ofereix l'Agència de Treball Onda Inserta, amb cursos formatius a la carta i una cerca activa de llocs de treball que s'adapten als perfils dels veïns del municipi. 

"Les empreses que aposten per Onda rebran tot el recolzament institucional d'aquest govern, igual que cuidem a tots aquells que porten dècades escrivint la seua història al nostre municipi", ha afegit Ballester. 

A més, destaca el ferm compromís amb el medi ambient, convertint a Onda en una ciutat sostenible, moderna i acollidora; que compta amb un carril bici que uneix l'epicentre de la ciutat amb el baixador de Betxí. 

Te puede interesar
Lo más visto