Ciudadanos demana al Fadrell que treballe desde ja en la Magdalena 2023

Per evitar la desogantizació, Ciudadanos ha exigit que la corporació municipal deuria ser convocada a participar en tots els actes destacats

Política 29 de marzo de 2022 Redacció Redacció
1
Festes de la Magdalena Ciudadanos demana que comencen ja els preparatius de la pròxima Setmana Gran de Castelló.

La regidora de Ciudadanos (Cs) en l'Ajuntament de Castelló, Maria Cielo Leirós, ha demanat al Fadrell que es pose a treballar ja en la Magdalena de 2023 "per evitar la desorganització d'aquest any". Leirós ha manifestat que "el temps no ha ajudat res a celebrar la Setmana Gran de Castelló però cal recordar que el Fadrell, va preferir dissenyar una Magdalena Covid sense un pla B en cas d'una evolució favorable de la pandèmia ni al pronòstic del temporal". 

L'edil de Castelló ha lamentat que, "després de dos anys, amb les ganes que teniem els castellonenses de disfrutar d'unes festes amb certa normalitat i sobre tot les reines, les dames i padrines de la ciutat, el Fadrell ha fet gala de la seua improvisació como fa sempre". "De nou, ha demostrat en la organització de les seues primeres festes que son amateurs en la gestió", ha puntualitzat Leirós en la comissió d'aquest matí. 

Finalment, Leirós ha recordat a l'equip de govern que “la Magdalena és la festa Gran de Castelló i per tant, la corporació municipal hauria de ser convocada a participar en els actes destacats i no ser relegats per a destacar més si cap el protagonisme de l'alcaldessa i el regidor de festes”. 

Te puede interesar
Lo más visto