Les Alqueries elabora el primer pla de joventut que inclourà les polítiques per als joves dels pròxims quatre anys

El pla es redactarà amb la participació dels joves d’entre 12 a 30 anys de la localitat a través d’enquestes i fòrums al llarg del 2022

General 30 de marzo de 2022 Redacció Redacció
Casal Jove
Casal Jove de Les Alqueries

Les Alqueries ha iniciat l'elaboració del seu primer pla de joventut que inclourà les polítiques per als joves dels pròxims quatre anys. El pla es redactarà amb la participació de persones d'entre 12 a 30 anys de la localitat a través d'enquestes i fòrums al llarg del 2022. La regidora de Joventut, Noelia Albalate, explica que "este document serà el full de ruta de les accions que s'impulsaran des de l'Ajuntament en matèria de joventut, per això, primer necessitarem saber les seues demandes, necessitats i aportacions".

Les enquestes ajudaran a establir la seua situació actual mentre que el fòrum jove serà una oportunitat per a dialogar entre els joves i l'Ajuntament i generar polítiques de joventut conjuntament, ja que es debatran les accions a dur a terme en els pròxims quatre anys. Albalate destaca la importància de la participació de la joventut "perquè volem treballar conjuntament amb ells, només escoltant-los podrem atendre els seus problemes, i a la mateixa vegada, fomentem la seua participació en la vida social".

El Casal Jove presentarà el projecte en la festa jove organitzada per al 2 d'abril on ja es podrà informar sobre el Pla Jove 2023-2026. Les fases del procés són l'anàlisi de la realitat, creació de propostes, selecció d'actuacions, la seua posada en marxa i l'avaluació. "Invertir en joventut és invertir en futur. En estes actuacions atendrem les necessitats i millorarem el dia a dia del futur del poble", conclou la regidora.

Te puede interesar
Lo más visto