Onda amplia el parc mòbil de la Policia Local per a millorar la seguretat ciutadana

Els cotxes patrulla estan dotats amb pont d'emergències d'última generació amb desplegable lluminós

General 30 de marzo de 2022 Redacció Redacció
policia
Policia d'Onda L'Ajuntament d'Onda ha augmentat la plantilla de vehicles per a dotar a la Policia Local d'un nou furgó d'atestats, equipat amb els últims sistemes de seguretat.

L'Ajuntament d'Onda ha augmentat la plantilla de vehicles per a dotar a la Policia Local d'un nou furgó d'atestats, equipat amb els últims sistemes de seguretat.

“Des de l'equip de govern volem millorar la seguretat dels ondenses i que la Policia Local compte amb totes les garanties per a poder realitzar els seus serveis”, ha assenyalat sobre aquest tema l'edil de Seguretat Ciutadana, Óscar Valero.

Cal destacar que la Policia Local d'Onda també va adquirir dos nous vehicles híbrids per a reduir les emissions de carboni en les labors de patrullatge i continuar impulsant la seguretat ciutadana. Aquests vehicles són idonis per a circular en ciutat ja que la contaminació sonora és nul·la quan el motor elèctric està en funcionament. A més, els cotxes patrulla estan dotats amb pont d'emergències d'última generació amb desplegable lluminós.

Te puede interesar
Lo más visto