Miguel Alcalde s'obri a pactar un pressupost per a desbloquejar la situació davant les desavinences en l'equip de govern de PP i C’s

Els socialistes evidencien que Susana Marqués està optant per contínues modificacions de crèdit en comptes de presentar els comptes per a 2022

Política 30 de marzo de 2022 Redacció Redacció
benicassim
Miguel Alcalde

El portaveu del Grup Municipal Socialista de l'Ajuntament de Benicàssim, Miguel Alcalde, evidència que el Partit Popular i Ciutadans opten per contínues modificacions de crèdit en comptes de posar-se d'acord per a presentar un pressupost per a 2022. Alcalde anuncia que “els socialistes, juntament amb la resta dels partits de l'oposició, li traslladem la nostra disposició a aprovar un pressupost després d'una ronda de negociacions en la qual secundaríem tot el que fora raonable. Vam fer la proposta per a ajudar a desbloquejar aquesta situació insostenible que està deixant a Benicàssim sense uns comptes per a dur a terme projectes que necessita de manera apressant”.

En l'últim ple, l'alcaldessa, Susana Marqués, ha presentat cinc modificacions de crèdit al pressupost de 2021 “forçant així la legalitat i repetint alguna cosa que fa en les últimes sessions” valora el portaveu. “El desori és tal, que el seu soci de govern, liderat per Cristina Fernández, no va votar a favor de totes elles i fins i tot dins de Cs tampoc van votar uniformement”, destaca Miguel Alcalde.

El portaveu critica que “sense haver aprovat el pressupost per a 2022, tant les dues alcaldesses com els seus regidors sí s'hagen aplicat la pujada de sou d'enguany, però en canvi no siguen capaços d'arribar a un acord i elaborar un nou pressupost”. Dones del GMS recorda que “tenen la nostra proposta d'ajuda per a desbloquejar aquesta situació però no hem rebut cap resposta. Crear uns comptes municipals només és qüestió de voluntat, encara que sembla que prefereixen mantindre aquesta situació insostenible“.

Te puede interesar
Lo más visto