Rallo defensa el suport del govern de Pedro Sánchez a l'agricultura i ramaderia amb la mobilització de 362 milions a través del pla de resposta a la guerra

El senador per Castelló destaca la importància d'aquestos dos sectors, "que sustenten a milers de famílies a la província de Castelló"

Economía 31 de marzo de 2022 Redacció Redacció
Artemi Rallo
Artemi Rallo

El senador del PSPV-PSOE per Castelló, Artemi Rallo, ha defensat el suport del govern de Pedro Sánchez a l'agricultura i ramaderia amb la mobilització de 362 milions d'euros a través del Pla de Xoc de Resposta a la Guerra que ha sigut aprovat en el Consell de Ministres per a repartir de forma justa els efectes de la guerra i preservar al màxim la senda de creiximent i creació de llocs de treball ja iniciada.

Rallo ha assenyalat la importància d'aquestos dos sectors, "que sustenten a milers de famílies a la província de Castelló", i per la qual cosa "el compromís del partit socialista per la seua sostenibilitat és reial i inequívoc". "Amb aquest pla de xoc, es posaran en marxa un conjunt de mesures que serviran per a protegir els sectors i la ciutadania. El full de ruta per a les i els socialistes és clar: rescatar a les persones. Ho hem demostrat en la gestió de la pandèmia i ho seguirem fent ara", ha afegit.

El senador destaca que esta mesura "ajudarà al manteniment i el futur de l'activitat agrària i ramadera en el nostre medi rural, puntals molt importants de l'economia de la província i elements imprescindibles per a mantindre vius els nostres pobles". A més, Rallo apunta que el pla de xoc també servirà per a atenuar l'impacte de la crisi sobre les famílies i les empreses amb 16.000 milions d'euros en ajudes: 6.000 milions d'euros en ajudes directes i rebaixes d'impostos, i 10.000 milions en crèdits ICO.

Te puede interesar
Lo más visto