El Consell concedeix 154 condecoracions i distincions al mèrit policial a agents de la Policia de la Generalitat

Es reconeixen les actuacions de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana i de persones o institucions

General 17 de abril de 2022 Redacció Redacció
policia-autonomica-valenciana-656x368

La finalitat d'aquestes distincions és reconèixer i premiar públicament les actuacions de la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana i les de persones o institucions que hi destaquin per la seua col·laboració. Amb aquest objectiu, es concedeixen condecoracions d'or, argent i bronze, diplomes de reconeixement a la trajectòria policial i distincions honorífiques.

En aquesta edició, es concedeixen 21 condecoracions d'or de la Generalitat al mèrit policial, que premien la tasca de membres de diferents Forces i Cossos de Seguretat, de les Forces Armades, de l'Administració de Justícia a la Comunitat Valenciana i al secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Rogelio Llanes.

S'han concedit, a més, 55 condecoracions de plata de la Generalitat al mèrit policial tant a membres de la Unitat Adscrita com a personal d'altres forces i cossos de seguretat, forces armades o d'altres departaments de la Generalitat i de la societat civil que han col·laborat amb la Unitat.

Al mateix decret, s'han atorgat condecoracions de bronze de la Generalitat al servei policial, a 58 membres de la Unitat Adscrita i 14 diplomes de reconeixement a la trajectòria policial de diversos agents i oficials de la Unitat.

Finalment, s'han concedit sis distincions honorífiques de la Generalitat a l'Institut Valencià de Conservació, Restauració i Investigació, la Policia Local de Sagunt, la Policia Local d'Albalat dels Sorells, la Policia Local d'Alberic, el Canceller President de l'Honorable i el Real Ordre de Cavallers de Sant Cristòfol, Antonio Marín Andrés de Quesada, ia l'empresa alacantina Productes Bedi S. L.

Les condecoracions i distincions atorgades per la Generalitat al mèrit policial de la Unitat esmentada estan regulades pel Decret 78/2014, de 30 de maig del Consell. Totes tenen un caràcter vitalici i no porten aparellada pensió o recompensa econòmica. El lliurament d'aquestes condecoracions es farà properament en un acte de caràcter públic.

Te puede interesar
Lo más visto