Onda aposta per la cultura audiovisual valenciana i tanca una exitosa V Edició de ‘En Xicotet’

'Purasangre' de César Tormo aconsegueix el premi al millor curtmetratge

Cultura 04 de abril de 2022 Redacció Redacció
En Xicotet_01

Onda tanca un cap de setmana cultural, en el qual el públic onder i les parets de La Cassola han sigut espectadors privilegiats de 12 curtmetratges de gran nivell, produïts per cineastes de la Comunitat Valenciana.

En la seua ferma aposta per promoure i revaloritzar la cultura cinematogràfica valenciana, l'Ajuntament d'Onda i l'associació ‘Confiances’, s'han unit per a fer possible aquest propòsit.

Sobre aquest tema, la tinenta d'alcalde i regidora de Cultura i Festes d'Onda, María Prades, ha destacat la fortuna de tindre al nostre abast esdeveniments de tal nivell: “Tenim la sort de poder gaudir del talent d'increïbles cineastes valencians que ens fan vibrar amb les seues obres. El nostre objectiu era recolzar este talent i fer passar als onders un cap de setmana on la cultura fora la gran protagonista, i crec que ho hem aconseguit”.

Després de la finalització de la sessió del diumenge, es va fer lliurament dels premis al ‘Millor Curt’ i al ‘Millor Curt en Llengua Valenciana’, els quals han sigut per a 'Purasangre', de César Tormo i 'La casa de coto', de Guillermo Alcalá-Santaella. A més, el públic assistent també va poder triar el seu curt favorit, atorgant-li 300 euros, a 'Como cualquier otro', de Sergi González. Per part seua, Carmen Machi i Enric Juezas van ser guardonats amb el reconeixement a millor actriu i actor.

Te puede interesar
Lo más visto