Cultura duplica les ajudes per a participar en fires internacionals del sector del llibre

S'hi destinen 50.000 euros, que és el doble de l'any passat

Cultura 04 de abril de 2022 Redacció Redacció
210921_EDUC_Foto_Libros_Editados
Font: gva.es

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esport hi ha duplicat les ajudes a la participació en fires internacionals del sector del llibre com a mitjà per a afavorir la internacionalització del sector del llibre valencià. S'hi destinen 50.000 euros, que és el doble de l'any passat.

S'estableixen dos conceptes pels quals es podran rebre: per la participació i la inscripció amb un estand individual en les fires internacionals del sector del llibre, sempre que en aquestes fires no hi haja la possibilitat de participar en un estand de la Generalitat Valenciana, i pel finançament de borses de viatge que permeten l'assistència a fires internacionals del sector del llibre. 

Totes les activitats i despeses subvencionables hauran d'haver sigut realitzades, facturades i pagades entre el 22 de juliol de 2021 i la data de finalització de presentació de sol·licituds. 

Podran obtindre la condició de persona beneficiària les empreses editorials, les persones escriptores o il·lustradores i les associacions del sector del llibre, siguen persones físiques o jurídiques.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el 'Diari Oficial de la Generalitat Valenciana'.

Te puede interesar
Lo más visto