Orpesa promou la integració de les refugiades ucraïneses amb un curs intensiu de castellà

El nombre de persones ucraïneses ateses per l'oficina Pangea fins hui és de 84 i els xiquets escolaritzats, 19

General 04 de abril de 2022 Redacció Redacció
download

L'Ajuntament d'Orpesa, a través de la Regidoria d'Immigració, continua mostrant tot el seu suport a les refugiades ucraïneses que arriben al municipi fugint de la invasió del seu país. En aquest sentit, i amb l'objectiu de promoure la integració de totes elles, el consistori posa a la seua disposició un curs intensiu de conversa en castellà.

Així ho ha anunciat la regidora encarregada de l'àrea, Micaela Bermúdez, qui subratlla que amb aquesta iniciativa “pretenem fomentar i facilitar la integració de les ciutadanes ucraïneses a través de la pràctica del llenguatge oral”.

Cal destacar que Bermúdez ha sigut present aquest dilluns en l'arrancada d'aquest nou curset i ha aprofitat per a traslladar als alumnes i alumnes “el suport total per part de la nostra localitat”. El curs, en el qual participen 23 persones (20 dones i 3 homes), tindrà una duració de tres mesos i les classes es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres, en horari d'11.00 a 12.30 hores.

Amb tot, Bermúdez ha avançat que “el nombre de persones ucraïneses ateses fins hui per l'oficina Pangea és de 84”. Així mateix, la munícipe relata que en total “s'han escolaritzat 19 xiquets i xiquetes en els col·legis i en l'institut del nostre municipi”.

Totes aquelles persones que desitgen més informació poden posar-se en contacte amb l'oficina Pangea a través del correu electrònic ‘[email protected]’ o trucant al telèfon 964 31 01 00 (extensió 1631).

Te puede interesar
Lo más visto