Vila-real llança cursos formatius de digitalització de petites empreses i d'iniciació a la informàtica i el mòbil 

Arrancaran aquest dilluns 4 d'abril i es desenvoluparan fins al 29 de juliol

General 04 de abril de 2022 Redacció Redacció
hands-820272_1920 (1)

L'Ajuntament de Vila-real, en col·laboració amb la Fundació Caixa Rural Vila-real, activa nous cursos de digitalització. En aquest cas estan dirigits a micropimes així com a col·lectius de persones que necessiten ajuda per a introduir-se en el món de les noves tecnologies.

El curs d'iniciació a la informàtica i el mòbil arranca aquest dilluns 4 d'abril i es desenvoluparà fins al 29 de juliol de 9.00 a 10.30 hores en les instal·lacions de la Fundació Caixa Rural Vila-real. El curs té com a objectiu que els participants guanyen confiança a l'ordinador i el mòbil, amb formació en Office, Google, banca electrònica, certificat digital i seus electròniques de les administracions.

La convocatòria formativa per a la digitalització de micropimes es dirigeix als negocis interessats a adaptar-se a l'era digital. El curs es durà a terme del 3 de maig al 7 de juny, de 15.00 a 17.00 hores, també a les sales de formació de la Fundació Caixa Rural Vila-real. El contingut del curs inclou formació en certificat digital, cerca i gestió de subvencions, bases de dades, llei de protecció de dades i finances digitals.

Te puede interesar
Lo más visto