Nules conscienciarà els més joves en la conservació i neteja de les seus platges

Signarà un conveni de col·laboració amb l’Associació Chelonia per a portar a terme diferents campanyes relacionades amb el medi marí

Educació 06 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
IMG-20220404-WA0005

L’Ajuntament de Nules està treballant en una campanya de neteja de les seues platges dirigida a l’alumnat de tercer de l’ESO de l’IES Gilabert de Centelles, amb la qual es vol conscienciar els més joves en aspectes relacionats amb la conservació i neteja de l’entorn marítim.

De fet, des de la regidoria de Platges s’està impulsant aquesta iniciativa juntament amb l’Associació Chelonia i el seu projecte anomenat “Mares Circulares” en el qual col·labora Coca-cola. Per aquest motiu, la regidora M. José Esteban s’ha reunit amb el director de l’àrea Mediterrani d’aquesta entitat, César Pérez, per a coordinar aquest projecte.

Amb tot, la idea és portar a terme aquesta activitat al mes de maig, “aquesta acció contempla tant formació, amb xerrades al centre educatiu, com actuacions de neteja a la platja, de manera que els joves contribueixen així al bon estat de conservació de reserves marines i àrees protegides, al mateix temps que es sensibilitza sobre la problemàtica global de les escombraries marines i els seu impacte mediambiental”, assenyala Esteban.

L’Ajuntament està treballant per a signar, en breu, un conveni de col·laboració amb l’Associació Chelonia per a portar a terme durant l’any diferents campanyes relacionades amb el medi marí.

Te puede interesar
Lo más visto