Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola embelleix el seu accés per carretera amb un homenatge al sector pesquer

Col·loca una embarcació local en la primera rotonda de la CV141, en l'entrada al municipi

General 06/04/2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
WhatsApp Image 2022-04-04 at 1.46.23 PM (1)

La Regidoria de Medi Ambient avança en la col·locació d'una embarcació local per a l'embelliment de la rotonda d'accés a la població.

Després dels treballs de construcció de la base de ciment que haurà de suportar el pes de la instal·lació, aquesta setmana s'ha situat el bressol metàl·lic i la barca en la rotonda de la intersecció entre la CV141 i el Camí Abellers, a l'entrada del municipi.

La maniobra d'instal·lació ha requerit la intervenció de dos camions grua i la participació de diversos operaris i tècnics.

En els pròxims dies es procedirà a la pintura de l'embarcació per a, posteriorment, adequar la jardineria en aquest espai.

La rotonda inclourà el nom de Peníscola amb una clara referència a la seua condició de Ciutat a la Mar.

Miguel Castell, edil de l'àrea de Medi Ambient i Sector Primari, ha valorat emocionat els avanços en aquesta tasca: "ens fa molta il·lusió rendir aquest homenatge a la nostra condició de poble mariner per a donar la benvinguda als qui ens visiten", afegint que ja està avançant en els tràmits per a situar en una altra de les rotondes del terme municipal un homenatge als llauradors locals.

 

Te puede interesar

Presentacio_logo_papa_luna_1

Peníscola posa imatge a l'Any Papa Luna

Redacció
Cultura 29/03/2023

El consistori ha creat un logotip que ha integrat en la seua imatge corporativa i projectarà en cadascuna de les seues comunicacions institucionals per a testificar el seu compromís amb la divulgació de la seua condició de Ciutat Pontifícia

603f7ab39a5768529262542

Durant la Setmana Santa, el Castell de Peníscola ha registrat un rècord de visites, consolidant-se com un dels principals atractius turístics de la zona

Andrea Andreu
General 12/04/2023

Durant els quatre dies festius de la Setmana Santa, el Castell de Peníscola ha rebut un total de 12.521 visitants, la qual cosa suposa un increment de 1.404 persones en comparació amb l'any anterior. Aquesta xifra rècord reflecteix l'atractiu creixent d'aquesta destinació turística i la seva popularitat entre els visitants

WhatsApp Image 2023-05-09 at 12.32.46

El sector turístic rebrà una inversió significativa de més de 41,5 milions d'euros dels fons Next Generation EU.

Redacció
General 10/05/2023

La ratificació del Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en Destí de la Comunitat Valenciana per part de la Comissió Sectorial de Turisme és una notícia destacada. En quant a la distribució dels fons Next Generation EU per províncies, Alacant rebrà una inversió de 16,5 milions d'euros, que serà destinada a la implementació de set Plans de Sostenibilitat Turística en Destí.

Lo más visto

Newsletter