Peníscola embelleix el seu accés per carretera amb un homenatge al sector pesquer

Col·loca una embarcació local en la primera rotonda de la CV141, en l'entrada al municipi

General 06 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
WhatsApp Image 2022-04-04 at 1.46.23 PM (1)

La Regidoria de Medi Ambient avança en la col·locació d'una embarcació local per a l'embelliment de la rotonda d'accés a la població.

Després dels treballs de construcció de la base de ciment que haurà de suportar el pes de la instal·lació, aquesta setmana s'ha situat el bressol metàl·lic i la barca en la rotonda de la intersecció entre la CV141 i el Camí Abellers, a l'entrada del municipi.

La maniobra d'instal·lació ha requerit la intervenció de dos camions grua i la participació de diversos operaris i tècnics.

En els pròxims dies es procedirà a la pintura de l'embarcació per a, posteriorment, adequar la jardineria en aquest espai.

La rotonda inclourà el nom de Peníscola amb una clara referència a la seua condició de Ciutat a la Mar.

Miguel Castell, edil de l'àrea de Medi Ambient i Sector Primari, ha valorat emocionat els avanços en aquesta tasca: "ens fa molta il·lusió rendir aquest homenatge a la nostra condició de poble mariner per a donar la benvinguda als qui ens visiten", afegint que ja està avançant en els tràmits per a situar en una altra de les rotondes del terme municipal un homenatge als llauradors locals.

 

Te puede interesar
Lo más visto