L'aeroport de Castelló exposa la seua oferta reforçada de vols davant més d'un centenar de representants d'agències de viatges

Aerocas participa en un workshop per a informar les agències sobre les connexions programades i els avantatges que ofereix l'aeroport

General 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
aero

L'aeroport de Castelló ha presentat la seua oferta de rutes davant més d'un centenar de representants d'agències de viatges, en el marc d'un workshop organitzat en la capital de la Plana per l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatges (Aevav).

El director general adjunt de Aerocas, Enrique Vidal, ha exposat davant les empreses participants la programació de vols regulars de l'aeroport de Castelló per a 2022, en el qual l'aeroport contempla huit connexions operades per quatre aerolínies.

Durant el mes d'abril estan en funcionament les rutes de Londres-Stansted, Brussel·les i Bucarest, a les quals se sumaran, a partir de maig i juny, les de Sevilla, Bilbao, Budapest, Katowice i Londres-Luton.

Enrique Vidal ha incidit en què les aerolínies ofereixen en la present temporada estival més de 140.000 seients amb eixida o destinació en l'aeroport de Castelló. A més, ha ressenyat la previsió d'operar fins a 17 freqüències setmanals a partir de juny, xifra rècord per a l'aeroport.

D'altra banda, ha informat les agències sobre els avantatges que ofereixen les instal·lacions, com l'agilitat de les operacions, la rapidesa i senzillesa de la facturació i embarcament, l'aparcament gratuït per als usuaris o el servei d'autobús adaptat a l'horari dels vols.

El director general adjunt de Aerocas ha destacat que les agències de viatges constitueixen un "aliat molt valuós" per a l'aeroport "per la qual cosa és important que coneguen de primera mà les possibilitats, avantatges i serveis que ofereix la infraestructura".

Te puede interesar
Lo más visto