Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

Peníscola revalida la seua Sendera Blava per a la passarel·la mediambiental a la seua Platja Nord

El circuit de passarel·les de fusta es troba en la zona dunar enfront de l'extensió turística de Peñismar

General 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
WhatsApp Image 2022-04-07 at 8.15.53 AM

L'Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha renovat per a la platja Nord de Peníscola la Sendera Blava, distintiu que contribueix a reconéixer els serveis mediambientals i culturals que els municipis presten al conjunt de la societat, transformant les senderes blaves en valuosos recursos per a la interpretació ambiental, el gaudi de la naturalesa i la realització d'activitats esportives i d'oci a l'aire lliure.

Concretament, es tracta del circuit de passarel·les de fusta situades en la zona dunar que es troba en el litoral nord del municipi, enfront de l'extensió turística de Peñismar.

ADEAC ha reconegut 86 senderes en tota Espanya i Peníscola ha revalidat el seu, un any més.

El municipi compta, a més, amb un Centre Blau, reconegut per la mateixa entitat, en el Museu de la Mar, a més de la Bandera Blava a la seua platja urbana de major extensió, amb més de cinc quilòmetres i mig de línia litoral i més de mig milió de metres quadrats d'arenal.

Te puede interesar

Carnaval 2023

Orpesa es prepara per a celebrar el Carnestoltes

Redacció
General 13 de febrero de 2023

El municipi d'Orpesa es prepara per a acollir una de les cites més acolorides i divertides del calendari. El Carnestoltes torna a la localitat amb una àmplia programació per als dies 24 i 25 de febrer.

Lo más visto

Newsletter