L'empresa líder del mercat elèctric de l'Argentina, ROKER, fixa a Onda el seu pròxim destí per a expandir-se per Europa

Ballester: “Els empresaris que decidisquen apostar per Onda comptaran amb tot el suport institucional”

Economía 07 de abril de 2022 Redacció Redacció
20220406132402-img-0014_xl
Ajuntament Onda L'Ajuntament continua promocionant la marca ‘Onda Logistic’ per a atraure nous inversors

El projecte ‘Onda Logistic. Mediterranean Business Park’ que va posar en marxa l'Ajuntament d'Onda amb l'objectiu de promocionar i augmentar la competitivitat dels polígons de la localitat continua donant els seus fruits. En aquesta ocasió, l'alcaldessa, Carmina Ballester, ha atés en la primera Fira de Logística, que s'ha celebrat a Guadalajara, als representants de l'empresa líder en el mercat elèctric de l'Argentina, ROKER, per a traçar un full de ruta en comú per als pròxims anys.

D'aquesta manera, els inversors han fixat la seua atenció a Onda per a iniciar la seua expansió per Europa. Així, li han traslladat a la primera edil, Carmina Ballester, la seua voluntat d'instal·lar una nova planta de producció pròximament que podria generar fins a 30 nous llocs de treball. A més, durant la trobada han destacat els motius que els han animat a apostar pel municipi castellonenc.

En aquest sentit, el gerent de vendes i responsable de Comerç Exterior de ROKER, Gabriel Ramundo, ha manifestat: “Els avantatges fiscals que ofereix Onda i la formació a la carta de l'agència d'ocupació Onda Inserida han fet que ho posicionem com el nostre futur destí”.

Per part seua, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha remarcat: “Les administracions públiques hem de ser facilitadores perquè les empreses puguen instal·lar-se amb agilitat”. “Els empresaris que decidisquen apostar per Onda comptaran amb tot el suport institucional d'aquest equip de govern per a garantir-los una seguretat jurídica”.

L'empresa ROKER porta, des de 1983, desenvolupant materials per a instal·lacions elèctriques domiciliàries, industrials, distribució, protecció i mesurament d'energia en baixa tensió. Actualment, la seua fàbrica compta amb més de 7.200 metres quadrats i disposa de màquines equipades amb la més alta tecnologia.

Després de més de 38 anys d'experiència i la confiança de més de 700 clients, ara, han decidit ampliar el seu mercat i fixar a Onda el punt de partida per a la seua expansió pel continent europeu.

Te puede interesar
Lo más visto