Artelenska exposa la seua ‘Mar de llum’ a la Sala Escena de Benicàssim

L'artista realitza un homenatge a la mar Mediterrània en una mostra que pot visitar-se fins al pròxim 8 de maig

Cultura 10 de abril de 2022 Redacció Redacció
visita exposicion Artelenska

La Sala Escena de Benicàssim acull l'exposició de la pintora Artelenska sota el títol ‘Mar de llum’ en la qual realitza un homenatge a la mar Mediterrània i la seua llum. 

L'artista establida entre Benicàssim i València presenta a la sala de Benicàssim els seus últims treballs en els quals demostra la seua passió per la vida, els colors, les composicions i els paisatges, alguns d'ells inspirats directament en les albes de Benicàssim. El seu treball amb l'espàtula, pinzells especials i colors intensos li permeten comunicar emocions i sentiments contradictoris, com la serenitat i l'exaltació. 

En els seus viatges pel món l'artista ha experimentat pintant paisatges exòtics i aportant a la seua tècnica diverses textures. Encara així, els colors vius i alegres són el senyal d'identitat d'aquesta creadora, “i ho podem comprovar en l'exposició en la qual l'artista aborda l'amor per la bellesa de la naturalesa a través d'un paisatge, un manoll de flors o el fons marí”, ha indicat l'alcaldessa, Susana Marqués, que ha visitat la mostra al costat del regidor de Cultura, Javier Alonso.

Hi ha una peça especialment on Artelenska posa a l'espectador cara a cara amb la fragilitat humana. “És important reconéixer que som fràgils”, assevera. I per a això presenta una dona d'esquena ocultant el seu rostre.

L'exposició ‘Mar de llum’ de l'artista Artelenska es pot visitar a la sala d'exposicions del Teatre Municipal de Benicàssim en horari de dijous a diumenge, de 17.00 a 20.00 hores, fins al pròxim 8 de maig. 

Te puede interesar
Lo más visto