La Policia Local d'Onda obri una nova Unitat d'Agent Tutor i protecció de menors

Valero: “La nova unitat pretén aconseguir una convivència social i familiar adequada per als menors del municipi”

General 11 de abril de 2022 Redacció Redacció
NOTA AGENTE TUTOR
Agent tutor

La constitució de la nova Unitat d'Agent Tutor de la Policia Local d'Onda, dirigida als menors de 18 anys i a les seues famílies, pretén donar resposta als diversos riscos als quals els menors es troben exposats. L'objectiu és garantir el benestar del menor treballant des de la prevenció, protecció i intervenció. 

Amb la finalitat de donar a conéixer el nou servei, l'Ajuntament d'Onda ha llançat un vídeo explicatiu resolent els possibles dubtes que poden sorgir en la ciutadania quant als àmbits d'actuació dels agents tutors. Els agents tutors, membres de la Policia Local amb formació específica, estan especialitzats en la resolució de conflictes privats relacionats principalment amb l'entorn escolar. Tant els menors com les seues famílies podran posar-se en contacte amb ells, de manera directa, a través d'un telèfon que s'habilitarà amb servei de WhatsApp i per les xarxes socials de la Policia Local d'Onda.

El tinent d'alcalde de l'Àrea de Benestar, Família i Majors i Seguretat Ciutadana, Óscar Valero, ha volgut assenyalar: “Amb aquesta nova unitat es pretén facilitar estratègies als menors del nostre municipi per a aconseguir una convivència social i familiar adequades”.

Seguretat Ciutadana

L'Ajuntament d'Onda continua millorant els serveis de la Policia Local en la seua aposta per l'augment de la seguretat ciutadana. És per això, que en els últims dos anys s'ha augmentat la plantilla d'agents i s'han adquirit nous vehicles equipats amb els últims sistemes de seguretat.

Te puede interesar
Lo más visto