L'Ajuntament i SECOT col·laboren per a reforçar el suport a persones emprenedores

L'àrea d'Ocupació signa un conveni amb l'associació per a l'assessorament integral de persones que vulguen emprendre

General 11 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
25-08-21 Puerta en la rdp de empleo

L'àrea d'Ocupació de l'Ajuntament de Castelló ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica (SECOT) amb l'objectiu de reforçar el suport a persones emprenedores amb iniciatives empresarials i oferir orientació i assessorament integral per a la posada en marxa de negocis, prestant especial atenció a la igualtat d'oportunitats com a principi rector.

La regidora d'Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que amb aquesta col·laboració “ampliem els recursos per a prestar assessorament i acompanyament a aquelles persones emprenedores que estiguen pensant a posar en marxa una empresa o iniciar-se en l'autoocupació”. Així, ha explicat que, a través d'aquesta col·laboració, l'Ajuntament oferirà a les persones usuàries del servei d'emprenedoria de Castelló-Crea els serveis que presta SECOT quant a assessorament i mentorització de projectes empresarials i derivarà a les persones interessades en un assessorament integral més tutoritzat a la citada associació.

SECOT és una associació sense ànim de lucre que té entre els seus fins el d'ajudar i prestar assessorament professional, tècnic, industrial, agrícola, de serveis, econòmic, financer, comercial i jurídic, a persones, institucions i/o empreses i grups d'empreses, etc. També presta ajuda i assessorament professional als sectors més desprotegits com els joves, les persones discapacitades, persones migrants, dones i en general a totes aquelles persones que busquen integrar-se o mantindre's en la vida econòmica i, en general, a totes aquelles persones que es troben per les seues circumstàncies en risc d'exclusió o dificultat social.

El conveni de col·laboració té un any de duració a comptar des de la signatura i es prorrogarà automàticament fins a aconseguir el límit de quatre anys de vigència.

Te puede interesar
Lo más visto