La Generalitat convoca subvencions per a la realització d'activitats de difusió i formació en matèria d'Unió Europea i acció exterior

Es destinen a aquestes ajudes un total de 70.500 euros

General 11 de abril de 2022 Redacció Redacció
jej

La presidència de la Generalitat ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat la convocatòria de subvencions per a la realització d'activitats de difusió i formació en matèria d'Unió Europea i d'acció exterior, per a l'any 2022.

L'objectiu d'aquestes ajudes, a les quals es destinen un total de 70.500 euros, és la divulgació de coneixements relatius a la Unió Europea, la participació ciutadana a la Unió Europea, i qualsevol altre aspecte relacionat directament amb la Unió Europea o amb l'acció exterior de la Comunitat Valenciana, tant respecte a països de fora de la Unió Europea com d'organismes internacionals.

Els interessats han de presentar les sol·licituds per via telemàtica a través de la seu electrònica de la Generalitat a partir d'aquest divendres i fins al pròxim 9 de maig.

Les subvencions estan dirigides a entitats públiques, cooperatives, associacions i altres entitats sense ànim de lucre legalment constituïdes, que estiguen interessades en la realització d'activitats formatives i de difusió de matèria relacionada directament amb la Unió Europea o amb l'acció exterior.

Per a l'actual exercici s'han considerat prioritàries les temàtiques relacionades amb el pacte verd europeu, la participació de les regions a la Unió Europea, els Fons Next Generation UE, l'Europa adaptada a l'era digital, així com el desenvolupament del pilar europeu de drets socials i l'any europeu de la joventut.

Per a això, es concediran entre 1.500 i 10.000 euros per sol·licitud, en funció de les despeses subvencionables.

Te puede interesar
Lo más visto