Castelló dóna un pas més per a la construcció del nou CEIP Sebastián Elcano

L’Ajuntament aprova el projecte bàsic per a fer realitat aquesta nova escola al Grau

Educació 11 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
08-04-2022 CEIP Sebastián Elcano

La Junta de Govern Local ha aprovat el projecte bàsic per a l’enderrocament de l’edifici actual i posterior construcció del que serà el nou Centre d’Educació Infantil i Primària Sebastián Elcano. Amb aquest tràmit, el consistori dóna un pas més per a fer realitat una nova escola al Grau amb millors infraestructures i majors garanties per seguir desenvolupant una educació pública, de qualitat i en plenes condicions.

Ara, després d’aquesta aprovació del projecte bàsic, el següent pas és la redacció del projecte d’execució que compta amb un termini de 2 mesos. La construcció del nou CEIP Sebastián Elcano compta amb una inversió de 4.9 milions d’euros finançats a través del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació amb coordinació amb l’Ajuntament de Castelló.
 
Entre d’altres, el perfil del centre escolar a construir és el d’una unitat d'educació infantil de primer cicle, tres unitats d'educació infantil, sis de primària, cuina, menjador per a 200 comensals en dos torns, pistes esportives i zones de jocs, per a un total de 245 alumnes.
 
En aquesta línia, el regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha destacat “el continu esforç de l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació per fer realitat el que tant ha reivindicat la ciutadania: un centre educatiu referent per a les futures generacions de xiquets, xiquetes i famílies del Grau”. L’edil Mezquita també ha insistit en què “la nova escola Sebastián Elcano permetrà, amb la millora de la infraestructura, afavorir i reforçar la qualitat docent”.
 
Per part seua, el regidor d'Urbanisme, José Luis López, ha destacat que "aquesta aprovació del projecte bàsic per a la demolició de l'edifici existent i la construcció del CEIP Sebastián Elcano és el resultat d'un intens treball i un exemple de la implicació d'aquest Ajuntament i els seus tècnics en la millora de les condicions dels centres educatius, a través del Pla Edificant".

Te puede interesar
Lo más visto