Orpesa acomiada el festival A RAS! en la seua aposta per posar en valor les arts de carrer

La segona edició d'aquesta cita cultural ha portat fins a les places una nodrida programació d'espectacles amb reconegudes companyies vingudes de tota Espanya

Cultura 10 de abril de 2022 Redacció Redacció
DSC_0204
Actuació al festival A RAS!

El municipi d'Orpesa ha tancat aquest diumenge la segona edició del festival d'arts de carrer A RAS!, una cita que ha omplit durant tres jornades diversos punts del barri antic de la localitat d'espectacles teatrals, dansa i circ, entre altres disciplines. Un total de 10 companyies vingudes de diferents punts d'Espanya han fet gaudir al públic amb 15 representacions, entre les quals s'han inclòs espectacles itinerants, una de les grans novetats de la programació d'aquest 2022.
 
El regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, s'ha mostrat molt satisfet amb l'afluència de públic en aquest festival que pretén convertir-se en tot un referent de les arts de carrer. En aquest sentit, Tamborero ha destacat “la qualitat artística de les representacions programades i la gran varietat d'actuacions que han atret durant tres dies fins al municipi a centenars de veïns i visitants”. 
 
La jornada d'aquest diumenge ha començat amb el ritme d’Always Drinking Marching Band i el seu espectacle ‘El carrer és nostre’, una actuació que ha donat pas al divertit ‘show’ de ‘El senyor de les baldufes’, un peculiar circ en el qual no han faltat grans dosis d'humor. Per la vesprada, ha sigut el torn de ‘La bella tour’ que ha posat el protagonisme en la figura del pallasso, i la companyia El Gran Dimitri ha posat el fermall d'or a tres intenses jornades d'art de carrer amb l’espectacle ‘The Legend’. 
 
Cal recordar que A RAS! és una ferma aposta de l'Ajuntament d'Orpesa per les arts escèniques, amb una especial sensibilitat por les arts de carrer. En aquest sentit, Tamborero recorda que “la cultura i les arts escèniques, han sigut, des del primer moment, una de les grans apostes de l'actual equip de govern”.

Te puede interesar
Lo más visto