Almenara recupera la concentració esportiva el 28 de maig

Les principals novetats seran la Júnior Trail i la Fira de la Salut

Esports 16 de abril de 2022 Redacció Redacció
CONCPREV

Després de dos anys sense celebrar-se a causa de la pandèmia, l'Ajuntament d'Almenara a través de la regidoria d'Esports recuperarà el pròxim 28 de maig la tradicional Concentració Esportiva de la localitat en la qual “es pretén visibilitzar i donar a conéixer els diversos esports que s'ofereixen des de l'ajuntament en la localitat en una gran jornada de germanor que conclourà amb un sopar” segons ha explicat el regidor d'Esports, Lorenzo Vicent. Per part seua, el Coordinador d'Esports, Miquel Orenga ha destacat que en “aquesta jornada busquem unir l'aspecte esportiu, el lúdic i la diversió per a totes les edats, des dels xiquets i xiquetes, passant per les persones adultes i arribant a les activitats de la tercera edat”.

Lorenzo Vicent ha destacat que enguany la concentració esportiva ve plena de novetats. En aquest aspecte destaca la incorporació dels escacs que se suma als esports habituals, així com també la Júnior Trail, una carrera de muntanya per a xiquets i xiquetes d'11 a 14 anys. Miquel Orenga, en aquest sentit, ha destacat que “busquem que tinguen la seua primera experiència de carrera de muntanya perquè comencen els i les participants el món del Trail”. Aquesta carrera consistirà a eixir de l'aparcament municipal, arribar a la Muntanyeta del Dipòsit i tornar. 

També se sumarà a la Concentració Esportiva una Fira de la Salut en la qual segons Orenga “volem visibilitzar al sector de la salut local vinculat amb l'esport, com a massatgistes, fisioterapeutes, alimentació, i altra”. 

La Concentració Esportiva començarà a les 17 hores en l'Aparcament Municipal d'Almenara. En ella es realitzaran exhibicions de triatló, hapkido, spinning, psicomotricitat, freestyler, jumping by aerower, pilota valenciana, gimnàstica per a la tercera edat, gimnàstica aeròbica, entrenament funcional, jocs tradicionals, i els ja referits escacs, Trail Júnior i Fira de la Salut. A més una vegada concloga hi haurà un sopar de “pa i porta” a la que se sumarà l'actuació musical de Trébede Music i dels DJ Serrano i Ángel Vidal.

Te puede interesar
Lo más visto