L'Ajuntament de Peníscola ha adequat vuit solars amb 1400 places d'aparcament gratuït per a Setmana Santa

L'àrea de Serveis està treballant a dos solars més per sumar al voltant de 500 noves places d'aparcament gratuït abans de l'estiu

General 11 de abril de 2022 Redacció Redacció
IMG-20220408-WA0009

Amb l'arribada dels festius a la primavera, el parc automobilístic a la localitat es multiplica exponencialment i, així, l'increment de trànsit rodat i la demanda de places d'aparcament.
 
L'àrea d'Urbanisme, l'àrea de Governació i Policia Local, juntament amb la Brigada d'Obres i Serveis, han finalitzat l'adequació de vuit solars amb places de pàrquing gratuïtes. Dos solars al Carrer Terol, amb capacitat per a 350 places; tres solars entre l'Avda. de l'Estació i el cementiri municipal, amb 300 places, a les quals se sumen les 250 places d'aparcament ubicades al solar de la zona del Puntarró, a l'Avda. Pigmalió, que se sumen a la zona d'aparcament després de la zona poliesportiva, que té capacitat de 500 places aproximadament.
 
Al voltant de 1400 places en total en nucli urbà, suburbà i l'extensió turística "gràcies a acords aconseguits amb particulars per part de l'Ajuntament que ha adequat els espais per fer-los accessibles", ha explicat l'edil d'Urbanisme, Jorge Rovira.
 
Des de la regidoria s'està treballant per sumar nous solars al carrer Projecte N19, a l'alçada de la Volta, així com a la zona de la Caleta a Peñismar, on s'està valorant la intervenció per ampliar la zona existent, on es procedirà al seu desbrossament; amb què es baralla habilitar al voltant de 500 places més abans de l'estiu.

Te puede interesar
Lo más visto