Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

‘Grau de Circ’ arriba aquesta setmana a Castelló en la seua edició més internacional

El festival portarà del 15 al 17 d’abril els millors espectacles per a públic familiar, gratuïts i en tres escenaris

General 14 de abril de 2022 Redacció Redacció
11-04-2022 Verònica Ruiz 'Grau de Circ'
Verònica Ruiz amb el cartell del Grau de circ

Torna el festival ‘Grau de Circ’ al Grau de Castelló. Del divendres 15 al diumenge 17 arriba una de les propostes culturals estrella per a la festivitat de Setmana Santa amb una tercera edició més internacional i amb espectacles de gran format.
 
Seran tres jornades de circ contemporani, valencià, nacional i internacional, i per a públic familiar, que després d’un 2021 resident al Planetari de Castelló per les restriccions marcades per la pandèmia de la COVID-19, torna al parc de la Panderola amb dos pistes, sumant un tercer escenari a la plaça Sète del Port. 
 
En paraules de la regidora de Cultura, Verònica Ruiz, “l’espectacle arriba per convertir un any més el Grau de Castelló en l’epicentre internacional del millor circ, amb artistes i companyies tant de casa com de fora”. Ruiz també ha animat a la ciutadania i als visitants que escolleixen Castelló per disfrutar de les seues vacances “a gaudir de tres dies intensos, amb més d’una desena de propostes familiars on conviuran els espectacles més professionals i divertits del moment, des d’aquells per fer-nos riure fins aquells que juguen al màxim amb el risc”.
 
Onze companyies de Castelló, València, Navarra, Andalusia, Barcelona i Madrid, a més d'Itàlia i França composen el cartell d'un Grau de Circ molt social, que ens sensibilitza sobre la immigració des de les arts escèniques amb 'Kimera' o sobre les guerres, a 'Cataplum!'. Un festival que cada vesprada, a les 17.30 hores, pujarà el teló per al gaudi del públic, amb el gran pèndol que no deixa de moure's de Mauvais Coton, la infraestructura circular que parla de la vida amb 'La Rueda', el llit elàstic d'altura de 'Back 2 Classics', el trapezi volant de 'Mini volante', o el humor adult de 'Charlas del azucarillo'. Malabares amb sons flamencs a 'Sin ojana', l'estrena a la Comunitat de l'espectacle premiat amb l'Otelo Sarzi 2020 'Dolce salato', amb màstil vertical, o els equilibris amb el trapezi de 'El Hito', que clausurarà la cita.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter