L'aeroport de Castelló licita el contracte d'explotació del servei de cafeteria de la terminal de passatgers

El contracte pretén donar resposta a la creixent demanda del servei per part de les persones passatgeres i del personal de l'aeroport

General 15 de abril de 2022 Redacció Redacció
aeropuerto.castellon.instalaciones
Aeroport de Castelló

L'aeroport de Castelló ha acordat traure a licitació el contracte d'explotació del servei de cafeteria de la terminal de passatgers. Les empreses interessades disposen d'un termini d'un mes per a la presentació d'ofertes des de la publicació de la convocatòria.

L'objecte de la licitació és l'adjudicació, en règim d'arrendament, d'un local condicionat per al servei de bar-cafeteria amb restauració. El contracte té una duració de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-se fins a dos anys més.

La cafeteria haurà d'estar oberta, almenys, els dies en què operen vols regulars (des de dues hores abans de l'arribada de l'avió fins a dues hores després de l'eixida) i de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00 hores. Aquest horari pretén donar resposta a la creixent demanda i a la diversa tipologia de clients.

D'una banda, donarà servei a les persones passatgeres i als seus acompanyants. Sobre aquest tema, cal recordar que l'aeroport de Castelló preveu un important creixement del trànsit comercial en la present temporada, en la qual hi ha programades huit rutes regulars nacionals i internacionals, i en la qual s'operaran fins a 17 freqüències setmanals, xifra rècord per a l'aeroport.

D'altra banda, la cafeteria atendrà el personal del propi aeroport i de les diferents empreses que operen en aquest, que sumen prop de 150 persones diàries. També a l'alumnat de Formació Professional que acudeix a les instal·lacions, amb una previsió de prop de 150 joves a partir del pròxim curs amb la implantació de nous cicles formatius.

A més, les empreses participants podran incloure en les seues ofertes la prestació del servei de servei d'àpats en terra que requereixen les aerolínies quan hi ha retards en els vols.

Te puede interesar
Lo más visto