Benicàssim activa hui el servei de salvament i socorrisme

El servei estarà actiu fins al pròxim 24 d'abril en horari d'11.00 a 20.00 hores

General 14 de abril de 2022 Redacció Redacció
salvamento y socorrismo
salvament i socorrisme Una vegada finalitze la Setmana Santa, l'operatiu es reactivarà el pròxim 1 de juny i continuarà de manera ininterrompuda fins al 30 de setembre

Benicàssim activa hui dijous 14 d'abril el servei de salvament i socorrisme a les platges amb motiu de la Setmana Santa. “Amb l'arribada dels dies centrals de Setmana Santa, activem el servei de salvament i socorrisme que compta amb un ampli equip personal i material amb el qual garantim l'ús i gaudi segur del nostre litoral”, ha explicat l'alcaldessa, Susana Marqués. 

Fins diumenge que ve 24 d'abril, els socorristes romandran al llarg de tota la costa, a les platges Heliòpolis, Els Terrers, Torre de Sant Vicent, Almadrava i Voramar, distribuïts en set postes sanitàries i 15 torres de vigilància.

Durant aquest període, les platges comptaran amb un operatiu de 20 socorristes, dos patrons, un cap de platja, un DUE i un tècnic sanitari. L'horari del servei serà d'11.00 a 20.00 hores.

Com ha afegit la regidora de Seguretat, Natividad Alonso, “una vegada finalitze la Setmana Santa, l'operatiu es reactivarà el pròxim 1 de juny i continuarà de manera ininterrompuda fins al 30 de setembre”.

A més de la seguretat a les platges, el litoral de Benicàssim ja compta aquests dies amb els serveis de temporada com són els xiringuitos que, igual que en l'anterior temporada, són set els situats en la costa de la localitat: tres a la platja Heliòpolis, un en Els Terrers, dues a la platja Torre de Sant Vicent i un seté a la platja Almadrava. Així mateix, durant aquests dies també poden començar a prestar servei els quioscos de premsa i gelats situats en el passeig marítim Pilar Coloma. 

Te puede interesar
Lo más visto