Castello 24. El digital de Castelló Castello 24. El digital de Castelló

L'IVAM proposa activitats infantils i visites a les exposicions durant les vacances de Pasqua

El museu, que roman obert en l'horari habitual, organitza una programació especial a les seus de València i Alcoi

Educació 16/04/2022 Redacció Redacció
descarga
IVAM Es tracta d'un taller d'escultura amb materials reciclats i objectes trobats en el qual proposen acostar-se a la producció artística

L'Institut Valencià d'Art Modern (IVAM) prepara una programació especial, amb motiu de les festes de Pasqua, amb activitats per a famílies i públics de totes les edats. El museu romandrà obert en l'horari habitual durant el període vacacional perquè els visitants puguen gaudir de les exposicions a les seus de València i Alcoi.

L'IVAM ofereix com a novetat, dins del programa Art i Context, una activitat titulada 'Trash' en què l'artista Claudia Dyboski convida l'escultor valencià Óscar Carretero a impartir un taller que analitzarà els materials i els discursos que els dos comparteixen en la seua pràctica artística. Es tracta d'un taller d'escultura amb materials reciclats i objectes trobats en el qual proposen acostar-se a la producció artística sense recursos, sense pautes i sense tècnica.

L'activitat 'Embolics i tapissos a la butxaca. Històries i dibuixos de drapet a partir de l'exposició 'Anni i Josef Albers. L'art i la vida'', dirigida a famílies, parteix del treball artístic d'Anni i Josef Albers per a reflexionar sobre la vida quotidiana i la presència quasi invisible, però determinant, dels objectes domèstics. Durant la visita, els participants descobriran com el disseny impregna les nostres vides i els nostres records.

Les xiquetes i xiquets a partir de 4 anys podran participar en 'Estampem Julio González. Espai d'estampació tèxtil i joc lliure', una activitat en què podran personalitzar bosses de tela de l'IVAM amb segells i encunys que repliquen parts de les escultures de Julio González, visitar l'exposició d'aquest artista i completar el puzle en 3D 'A propòsit de Julio González', dissenyat per Dídac Ballester.

Seguint amb la programació especial de Pasqua, el dia 24 d'abril tindrà lloc 'Art o gargot?'. Un experiment creatiu pensat per a famílies en què s'utilitzarà la tècnica 'stop motion' amb els esbossos ràpids i les pintures urbanes d'Ignacio Pinazo.

A través de 'Juga a l'IVAM!' el museu valencià posa a la disposició del públic infantil els joguets dissenyats per Javier Molinero per a gaudir de manera autònoma als espais del centre. Es tracta de vehicles de formes impossibles, amb els quals es podrà rodar pels espais exteriors del museu, o jocs de puzle imantat per a muntar figures d'aus autòctones valencianes.

Te puede interesar

Lo más visto

Newsletter