El PSPV de la Vilavella aposta per la reelecció de Juan Huguet com a secretari general

El Partit Socialista busca “el talent jove com a punta de llança” de cara a les eleccions municipals de 2023

Política 16 de abril de 2022 Redacció Redacció
Executiva local la Vilavella
Executiva local la Vilavella Huguet dirigirà el partit de cara a les eleccions municipals del 2023 amb l'objectiu d'aconseguir un ampli resultat que permeta als socialistes aconseguir l'alcaldia

Juan Huguet va ser reelegit com a secretari general del PSPV-PSOE de la Vilavella en l'assemblea local celebrada en el dia d'ahir. D'aquesta manera, Huguet dirigirà el partit de cara a les eleccions municipals del 2023 amb l'objectiu d'aconseguir un ampli resultat que permeta als socialistes aconseguir l'alcaldia.

Aquesta és una elecció que, segons els dirigents del partit, aposta pel potencial jove i gent amb molta experiència per a donar un nou impuls al projecte socialista. "Hem de combinar el coneixement i la il·lusió de tots els i les militants, amb un projecte fort que pose a les persones en el centre de les polítiques municipals", ha afirmat el nou secretari general. En aquesta línia, Huguet ha remarcat que ja s’estan barallant noms de gent jove per a conformar una llista renovada. 

Huguet ha explicat que "queda un any i hem de treballar al màxim perquè el nostre projecte arribe a més veïns i veïnes. Consolidar al nostre municipi les polítiques socialistes que hem intentat impulsar des de l'oposició i que ja s'estan duent a terme en molts altres ajuntament amb l'objectiu de millorar la vida de les persones."

En aquest sentit, la nova executiva local quedaria conformada pels següents membres:

•   Juan Huguet. Secretari General

•   Sebastià Roglà. Secretari d'Organització.

•   Gemma Traver. Vicesecretària General i Secretària de Sanitat.

•   Carmen Sales. Secretària d'Administració. 

•   Glòria Ricart. Secretària de Dinamització. 

•   Cari Carratalà. Secretària d'Igualtat. 

•   Javier Romero. Secretari d'Agricultura. 

•   Loles Orenga. Secretària de Cultura i Patrimoni.

Te puede interesar
Lo más visto