Orpesa es posiciona com a destí de turisme saludable per als pacients de malaltia renal crònica

L'alcaldessa, Araceli de Moya, i el president de ALCER Castalia, JuanDoménech, visiten el centre de diàlisi de la localitat

General 17 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
Visita centro diálisis

L'alcaldessa d'Oropesa i regidora de Sanitat, Araceli de Moya, i el president de l'Associació per a la Lluita Contra les Malalties Renals de la província de Castelló, ALCER Castalia, Juan Doménech, han realitzat una visita a les instal·lacions del centre de diàlisi Diaverum de la localitat costanera. Una trobada que ha servit per a posar de manifest la qualitat assistencial d'aquest, que converteix al municipi en un destí de turisme saludable per als pacients de malaltia renal crònica.

Així ho ha indicat de Moya, qui ha recalcat el seu suport a la creació d'una xarxa de municipis a la província on els malalts renals puguen gaudir d'unes merescudes vacances sense perdre el tractament mèdic ni afectar la seua salut. En aquest sentit, la primera edila ha subratllat que Oropesa està interessada a adherir-se a aqueixa xarxa, ja que comptem amb un centre de diàlisi de referència a Espanya amb capacitat per a atendre turistes amb aquestes patologies, a més d'altres serveis vinculats al turisme de salut i un microclima especial que ens certifica com un destí de salut de primer ordre internacional.

Així mateix, de Moya ha volgut reconéixer la labor dels professionals del centre de diàlisi i ha destacat que el nostre municipi compta amb nombrosos actius per a treballar pel turisme de salut i anirem en la línia d'aqueixa estratègia per a oferir el nostre municipi a turistes d'altres països, sobretot del nord d'Europa, perquè vengen a fer rehabilitació i tractaments de salut. Cal recordar que el centre de diàlisi té places vacacionals obertes per als turistes i obri les seues portes als visitants de cap de setmana i temporada turística per aatendre també les seues necessitats.

La visita ha comptat també amb la presència del director de la zona de Llevant de l'empresa, Juan Carlos Toledo; la coordinadora de centres de la província de Castelló, Mª Ángeles Monteis; així com la cap de transport d'Emergències Sanitàries de la Conselleria de Sanitat, Victoria López.

Te puede interesar
Lo más visto