La Diputació de Castelló aprova les bases per a la concessió de subvencions per al foment d’ocupació als ajuntaments

L’Estratègia Provincial tindrà un pressupost d’1,2 milions d’euros i comptarà amb tres plans dirigits a persones desocupades, emprenedores i empreses

Economía 18 de abril de 2022 Andrea Andreu Andrea Andreu
20220414_FOTO_Pla Ocupació 2022

La Diputació de Castelló ha aprovat les bases reguladores per les quals es concedeixen les subvencions de foment d'ocupació als ajuntaments de les comarques de Castelló, amb un pressupost d'1,2 milions d'euros i que compta amb tres plans dirigits a empreses, persones desocupades i emprenedores.

El diputat de Promoció Econòmica, Ocupació i Relacions Internacionals, Pau Ferrando, ha destacat l'adaptació de l'Estratègia Provincial a les necessitats dels municipis castellonencs, per tal de promoure i impulsar el desenvolupament del territori.

Les subvencions es destinaran a la contractació per part dels Ajuntaments de la província de Castelló, de persones desocupades que figuren inscrites en LABORA en el moment de la contractació. A més, aquests contractes deuran iniciar-se en l'exercici 2022, amb posterioritat a l'aprovació de la concessió de la subvenció i finalitzar com a màxim el 30 de setembre d'aquest any.

Les persones treballadores seran contractades per a l'execució d'obres i serveis d'interés general i social, com serveis d'utilitat col·lectiva, serveis d'oci i culturals, o serveis personalitzats de caràcter quotidià.

Quant als contractes, deuran tindre una duració d'almenys tres mesos a jornada completa i es garantirà que les persones contractades tinguen un ingrés mensual brut d'almenys el salari mínim interprofessional. A més, aquestes contractacions no es podran servir per a cobrir vacants dels llocs de treball de l'entitat beneficiària.

La quantia de la subvenció mínima garantida és de 8.888,88 euros per Ajuntament que tinga les condicions per a ser beneficiari.

Les entitats interessades a concórrer en aquest procediment duran presentar les seues sol·licituds dins del termini de 30 dies naturals a contar des de l'endemà al de la publicació de l'extracte de la convocatòria del Butlletí Oficial de la Província de Castelló, que es publicarà en els pròxims dies.

Te puede interesar
Lo más visto